SNEL & EFFICIENT DAKDEKKEN & ISOLEREN IN ÉÉN

Omdat ISOTEC® rechtstreeks op het gebinte wordt aangebracht,
bespaart u flink wat ruimte onder het dak. Een afwerkingslaag (gipsplaat, houten beplanking, e.d.) kan zowel langs de buiten- als binnenzijde
tegen de keper- of spantenconstructie aangebracht worden. Desgewenst kan de houten structuur en zijn gezellige uitstraling gevrijwaard blijven.

6 functies in 1:
Met Isotec worden alle traditionele
dakopbouwfasen in één keer uitgevoerd

1 panlat
2 onderdakfolie
3 thermische isolatie
4 tengellat
5 dampscherm
6 versteviging structuur

Hét daksysteem waarmee u het dak tegelijk opbouwt én isoleert

ISOTEC® XL PLUS PIR is een daksysteem waarmee alle traditionele dakopbouwfasen in één keer worden uitgevoerd. Het unieke ontwerp van de panelen en hun productie op maat zorgen ervoor dat ze snel en efficiënt geplaatst worden. De ISOTEC® XL PLUS PIR-panelen vormen een ononderbroken isolatieschild zonder koudebruggen. Het dak is meteen sterk thermisch geïsoleerd en klaar om af te werken. ISOTEC® verstevigt de dakstructuur en creëert een perfect waterdichte beschermingslaag onder de dakpannen.

Afwerking: dakpannen
•alle dakopbouwfasen in één
•maatproductie volgens latafstand
•snelle en eenvoudige plaatsing.

Ononderbroken isolatieschild
zonder koudebruggen

Verdien uw investering snel terug

Met ISOTEC® isoleert u het dak maximaal en bespaart u tot 40% op uw energie-uitgaven. In combinatie met  de ondersteuningsmaatregelen verdient u de investering  in slechts enkele jaren terug. Bezoek onze site voor meer info over de premies.

Thermisch en economisch isolerend

De hoogwaardige thermische prestaties van PUR of PIR isolatie gecombineerd met de hoge reflectiekracht van aluminium maken van ISOTEC® een uiterst doeltreffend isolatiesysteem. ISOTEC® behaalt een maximum rendement met minimale dikte.

 

Waterdicht en ventilerend

De ISOTEC®-cacheerlaag in gewafeld zuiver aluminium beschermt het isolatiemateriaal doeltreffend tegen regen en waterdamp.  De metalen panlat garandeert een perfecte microventilatie in het onderdak en voert accidentele waterinsijpelingen of condenswater snel weg.

Kwalitatief en duurzaam

Het harde en dichte PUR of PIR-materiaal en de cacheerlaag in zuiver aluminium behouden hun eigenschappen:
de panelen zullen nooit verzakken noch vocht opnemen. Eens geplaatst vormt ISOTEC® een ononderbroken isolatieschild dat ook na tientallen jaren zijn eigenschappen blijft behouden.

Licht, veilig en verstevigend

ISOTEC® fungeert als een versteviging voor de dakstructuur. De panelen verdelen het gewicht van de dakbedekking en sneeuwbelasting, zodat oude gebinten het minder zwaar te verduren krijgen.

Een systeem dat zijn sporen heeft verdiend

Met bijna 30 jaar ervaring in sarking dakisolatie is ISOTEC® dé professionele oplossing die voldoet aan de evoluties op de markt en aan de veranderende vereisten. ISOTEC® zakt niet in en neemt geen vocht op, zodat zijn isolerende eigenschappen verzekerd blijven.