Beweeg de verticale slider om de resultaten voor en na te bekijken.

ONTMOSSEN
reinigen van daken, gevels, terras

Verleng de levensduur van uw dak, gevel of terras door het te ontdoen van algengroei, groenaanslag en mossen.
U kan tevens een transparante hydrofuge laten plaatsen.

Wij ontmossen en coaten uw dak, maken uw huis en oprit terug fris!

Het is echter aangewezen om na het ontmossen van uw dak uw regenput te laten reinigen. Door de jaren heen zal er hierin reeds een sliblaag hebben gevormd.

Uw vakman voor het dak

Dakwerken Vanhooren is een Vlaamse onderneming die gespecialiseerd is in het ontmossen & coaten van daken. Dankzij het gebruik van moderne technieken en biologisch afbreekbare producten, bieden wij een duurzaam resultaat waardoor uw dak opnieuw klaar is voor de toekomst.

Uw dak heeft het zwaar

Daken in België moeten veel incasseren en krijgen het dan ook hard te verduren. Ze zijn onderhevig aan heel wat extreme, barre omstandigheden: regen, hagel, zon, sneeuw, wind, ijsvorming, algenvorming, mosvorming,… Gezien de grote kost om een nieuw dak te plaatsen is het zeker aan te raden om uw dak tijdig en vakkundig te laten reinigen en beschermen door middel van een hydrofuge of coating.

Gratis dakdiagnose

Onze experts komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een diagnose.

Het type behandeling is afhankelijk van diverse factoren. Er zijn 4 criteria die een directe invloed hebben in de diagnose nl. het type dak, de gebruikte dakpan, de conditie ervan en de toestand van uw goten.

Gezien elk dak anders is kan onze dakexpert enkel na een grondige dakdiagnose een offerte op maat bezorgen. Vraag hier vrijblijvend en is gratis uw dakdiagnose aan.

Betaal gespreid

U wenst meteen een oplossing voor alle nadelen dat een vuil dak met zich meebrengt maar u bent echter niet bereid om de kosten voor een dakbehandeling meteen te betalen? Met deze stelling zijn wij doorheen onze jarenlange ervaring al vaak geconfronteerd. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos voor een gespreide betaling over 6 maanden te kiezen.

Uw voordelen:

  • U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken.
  • Verdere schade aan het dak wordt onmiddellijk uitgesloten.
  • Dankzij de ontmossing is er een onmiddellijke stijging van de waarde van het gebouw.
  • U kan het proper regenwater opnieuw gebruiken waardoor u leidingwater uitspaart.
  • Vaste maandelijkse bedragen
  • Geen rentevoet dus geen bijkomende kosten
Vraag je gratis dakdiagnose aan