Groendaken

Milieuvriendelijke dakbedekking met sedummatten

Naast de klassiek dakbedekking kan u bij Dakwerken Vanhooren ook terecht voor het plaatsen van groendaken op woningen, kantoren en bedrijfspanden. Deze ecologische dakbedekking van Knauf Urbanscape bestaat uit een integraal systeem van een waterafstotende en wortelwerende bekleding, een drainagesysteem, en een groendak substraat van steenwolvezels waarop een vegetatie van verschillende sedumplanten groeit.

Groendaken hebben een neutrale stikstof uitstoot en bieden een hoge thermische en akoestische isolatie. Ze vergen weinig onderhoud en ontlasten door hun opmerkelijke waterabsorptie omringende riolen bij hevige neerslag. Bovendien zorgt dit type dakbedekking voor een langer dan verwachte levensduur van uw plat dak.

Beschikt u over een regenwaterput? Dan levert de natuurlijke filtratie door uw groendak regenwater van betere kwaliteit op.

Nieuwsgierig of dit type dakbedekking geschikt is voor uw plat dak? Contacteer ons snel voor meer info, een afspraak bij u ter plaatse of een vrijblijvende prijsofferte.

Ontdek ook onze andere diensten

Ontdek ook onze andere diensten

Ontmossen

Meer informatie

Coating

Meer informatie

Dakisolatie

Meer informatie

Bovendaks isoleren

Meer informatie

Velux dakramen

Meer informatie

Hellende daken

Meer informatie

Platte daken

Meer informatie