Bovendaks isoleren

Isolatieplaten van Isotec

Naast de traditionele isolatietechniek, staat Dakwerken Vanhooren ook in voor een vakkundige plaatsing van all-in-one isolatiesystemen of sarking isolatie aan de buitenzijde van uw dak. Met de prefabriceerde isolatieplaten van Isotec voert u zowel isolatie als dakbedekking in één fase uit. Zo bespaart u op werkuren én materiaal!

Het Isotec isolatiesysteem combineert meerdere bouwlagen en biedt een uitstekende thermische en akoestische isolatie. De isolatieplaten zijn zelf-ondersteunend, licht en stevig. Hierdoor hoeven bestaande constructies zelden verstevigd te worden.

Wij installeren sarking isolatie zowel bij nieuwbouw als renovatie. In het geval van dakrenovatie verwijderen wij de oude dakbedekking en het onderdak, vervangen of herstellen indien nodig onderdelen van het dakgebinte, en werken af met de isolatieplaten en een nieuwe dakbedekking.

Benieuwd of isolatieplaten de meest geschikte isolatie zijn voor uw dak? Neem nog vandaag contact met ons op voor meer informatie en een bezoek bij u ter plaatse.

Ontdek ook onze andere diensten

Ontdek ook onze andere diensten

Ontmossen

Meer informatie

Coating

Meer informatie

Dakisolatie

Meer informatie

Velux dakramen

Meer informatie

Hellende daken

Meer informatie

Platte daken

Meer informatie

Groendaken

Meer informatie